Politica de confidentialitate

COMO CONSULTING SRL, în calitate de Autor/Proprietar/Administrator al www.comoconsulting.ro respectă caracterul privat şi securitatea informaţiei furnizate de către tine atunci cand utilizezi acest site, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat şi aplică prezenta politică de confidenţialitate.

Accesul/vizitarea acestei Aplicații de către tine se supune Termenilor si conditiilor de utilizare şi prezentei Politici de confidenţialitate, implică acceptul tău explicit cu privire la acestea şi reprezintă întreaga înţelegere — Contractul — dintre părţi.

Autorul îşi rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conţinutul site-ului comoconsulting.ro, precum şi Politica de confidenţialitate şi Termenii şi condiţiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această secţiune pentru a verifica termenii şi condiţiile pe care le-am agreat să le respecţi.

Informaţiile pe care le colectăm

Colectăm informații pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor noștri:

 • Informații pe care ni le oferi, când  îți solicităm informații personale, fără a ne limita la acestea, cum ar fi numele, adresa de e-mail.
 • Informații pe care le obținem atunci când folosești serviciile COMO CONSULTING: putem colecta informații despre dispozitiv (cum ar fi modelul de hardware, versiunea sistemului de operare, identificatorii unici ai dispozitivului și informații despre rețeaua mobilă, inclusiv numărul de telefon).
 • Când utilizezi serviciile noastre sau vizualizezi conţinutul furnizat de COMO CONSULTING, putem să colectăm automat şi să stocăm anumite informaţii care pot include:
  • detalii despre modul în care aţi folosești serviciul nostru, cum ar fi interogările de căutare;
  • numărul de telefon, datele de facturare, date clienţi;
  • adresa IP;
  • informaţii despre evenimentele survenite pe dispozitiv, cum ar fi erorile, activitatea sistemului, setările hardware, tipul de browser, limba acestuia, data şi ora solicitării şi adresa URL de referinţă;
  • cookie-uri care pot identifica în mod unic browserul tău . 

 Cum utilizăm informaţiile pe care le colectăm

Folosim informațiile pe care le colectăm din toate serviciile noastre pentru a oferi, a administra, a proteja și a îmbunătăți serviciile, pentru a dezvolta servicii noi și pentru a proteja compania COMO CONSULTING și utilizatorii acestuia. De asemenea, folosim aceste informații pentru a-ți oferi conținut personalizat, cum ar fi rezultate ale căutării și anunțuri mai relevante.

Putem să utilizăm numele pe care îl furnizaţi catre COMO CONSULTING în cadrul tuturor serviciilor pe care le oferim. Când contactezi COMO CONSULTING, putem să păstrăm o înregistrare a comunicării cu tine pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme pe care le-ai putea întâmpina. Putem să utilizăm adresa ta de e-mail pentru a te informa despre serviciile noastre, cum ar fi anunţuri despre modificările sau îmbunătăţirile viitoare.

COMO CONSULTING poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrării în următoarele scopuri:

 • realizării de analize/rapoarte;
 • realizării de informări;
 • publicării, promovarii, ofertării serviciilor oferite de către COMO CONSULTING

Îți vom cere acordul înainte de a utiliza informaţiile în alte scopuri decât cele descrise în prezenta Politică de confidenţialitate.

Securitatea informaţiilor

Depunem eforturi pentru a proteja COMO CONSULTING şi utilizatorii noştri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem. În special:

 • criptăm toate serviciile noastre utilizând tehnologia SSL;
 • ne revizuim practicile de colectare, stocare şi prelucrare a informaţiilor, inclusiv măsurile de securitate fizice, pentru a oferi protecţie împotriva accesului neautorizat la sisteme;
 • restricţionăm accesul la informaţiile cu caracter personal, oferindu-l numai angajaţilor, contractorilor şi agenţilor COMO CONSULTING care sunt îndreptăţiţi să afle respectivele informaţii pentru a le putea prelucra în numele nostru şi care se supun unor obligaţii contractuale stricte de confidenţialitate şi pot fi traşi la răspundere sau cărora li se poate desface contractul dacă nu îndeplinesc aceste obligaţii.

Dacă ai întrebări legate Politica de Confidenţialitate sau dorești să fii informat asupra datelor prelucrate de către COMO CONSULTING şi care te privesc direct, te rugăm să ne contactezi pe email la monica.cojocaru@comoconsulting.ro

Politica de confidențialitate se supune legislaţiei române.